Přeskočit na hlavní obsahPřeskočit na vyhledáváníPřeskočit na menu



Zaregistrujte se zdarma

Moje inzeráty


Hlavní stránkaPůjčky bez registru a poplatku ihnedPůjčky bez potvrzení o příjmuAKompas Brno podnikatelská půjčka bez registru - Jihočeský kraj

AKompas Brno podnikatelská půjčka bez registru

Nabídka - [16.04. 2016] Smazat / Editovat / Topovat

Podnikatelská živnostenská půjčka a úvěr i bez příjmu jen na občanský průkaz ( OP )! Až 300 000kč až na 4 roky bez zástavy, bez ručitele, bez manželky - manžela! Neplaťte žádné poplatky a ani za volání! AKompas Brno nabízí rychlou levnou půjčku a úvěr zcela bez poplatku, bez registru, bez zástavy i pro začínající podnikatele s IČ min. 6měs. , tj. půjčka a úvěr pro OSVČ - živnostníky , umělce , soudní znalce , atd. a dále pro společnosti s ručením omezeným ( s. r.o.), akciové společnosti ( a.s. ), atd.
Peníze do 2 dnů- podnikatelská živnostenská půjčka a podnikatelský živnostenský úvěr i do 24 hodin. Ne skryté poplatky - ne volání na 900! Výši úvěru, počet i výši splátek se dozvíte ihned při tel. s úvěrovým poradcem nebo návštěvě AKompasu. Neplaťte za volání! Zašlete Váš tel. ( emailem nebo v SMS ) a zavoláme Vám do 12h. Možnost až na 3měs. přerušit splácení. Podmínkou pro poskytnutí půjčky je sídlo podnikání nebo bydliště jednatelů firmy v Jihomoravském kraji. Levný pronájem Brno centrum střed - dále nabízíme k pronájmu ve středu Brna u tramvajové zastávky 1 a 6 levné kanceláře, dílny, ateliéry a učebny. Jednotlivá kancelář, dílna nebo ateliér již od 2808 kč měsíčně. Parkování je zdarma. Naše adresa: AKompas Brno, Štefánikova 51, vchod Šumavská, po- pá: 9-12, 14- 17h. Mimo otvírací dobu otevřeno dle tel. dohody.

Jméno: Peter Cornelius Hey
Kontakt: Kontakt formulářem
Telefon: +420
Lokalita: Jihočeský kraj
Objem financí: V textu
Již vidělo: 174 lidí

Všechny inzeráty uživatele
Označit špatný inzerát
Označit chybnou kategorii inzerátu
Vytisknout inzerát
Doporučit kamarádovi
Zobrazit inzeráty na webu do boxu



Kontaktujte inzerenta