Přeskočit na hlavní obsahPřeskočit na vyhledáváníPřeskočit na menu



Zaregistrujte se zdarma

Moje inzeráty


Hlavní stránkaPůjčky bez registru a poplatku ihnedNebankovní půjčky bez registru a zástavyBezpečná půjčka se zajištěním nemovitostí, pozemk - Celá ČR

Bezpečná půjčka se zajištěním nemovitostí, pozemk

Nabídka - [28.03. 2016] Smazat / Editovat / Topovat

Výhody:
- Půjčka je zajištěna nemovitostí, pozemkem
- Splatnost až 30 let
- Nejen pro občany ČR
- Nastavte si snesitelné splátky
- Slučte si libovolný počet půjček a úvěrů
- Žádné skryté poplatky
- Oddlužíme nemovitost, vyplatíme exekuce či dražby
- Rychlé vyřízení
- Splácejte podle svých možností
Úvěr lze zajistit nemovitostí v osobním vlastnictví (byt, pozemek, dům, atd.) nebo nemovitostí ve vlastnictví třetí osoby. Půjčíme Vám až 70% z odhadní ceny nemovitosti.
Úvěry poskytujeme až na 30 let.
Vyžadujeme pouze trvalý anebo doložitelný přechodný pobyt na území ČR.
Při sloučení všech vašich půjček a úvěrů do jedné můžete nastavit výši měsíční splátky takřka libovolně. Splácení si můžete rozložit na delší dobu, ale nemusíte.
Máte vyčerpaný limit kontokorentu, kreditní úvěrové karty nebo jste zadluženi u více subjektů zároveň? Nestanovujeme limit pro počet půjček a úvěrů, které si můžete sloučit do jediné splátky. Sloučíme vaše hypotéky a závazky u bank i jiných úvěrových a splátkových společností. Navíc můžeme sloučit závazky různých členů vaší rodiny.
Před uzavřením smlouvy neplatíte žádné poplatky.
Vaše dluhy na nemovitostech, hrozící exekuce i dražby vyplatíme za vás. Na základě zplnomocnění vyřídíme vaše závazky vůči věřitelům. Každému klientovi se věnujeme individuálně, máme bohaté zkušenosti s vyjednáváním se státními orgány i soukromými společnostmi.
Vaši finanční situaci budeme řešit okamžitě, agendu spojenou s vyřizováním ponechte zcela na nás. Jsme k dispozici na celém území České republiky. Odhad ceny vaší nemovitosti, posouzení žádosti a podpis smlouvy může proběhnout během 3 dnů.
Poté, co hrozící exekuci zastavíme a vyplatíme, umožníme vám splácet svůj závazek tak dlouho, jak potřebujete. Pomůžeme vám nastavit si výši nové měsíční splátky tak, abyste se splácením neměli problém.

Jméno: Martin Švejda
Kontakt: Kontakt formulářem
Telefon: +420774492198
Lokalita: Celá ČR
Objem financí: V textu
Již vidělo: 66 lidí

Všechny inzeráty uživatele
Označit špatný inzerát
Označit chybnou kategorii inzerátu
Vytisknout inzerát
Doporučit kamarádovi
Zobrazit inzeráty na webu do boxu



Kontaktujte inzerenta