Přeskočit na hlavní obsahPřeskočit na vyhledáváníPřeskočit na menu



Zaregistrujte se zdarma

Moje inzeráty


Hlavní stránkaPůjčky bez registru a poplatku ihnedRychlé půjčky do 24 hodin hotověDůkazy o dostupnost úvěrů mezi konkrétní - Celá ČR

Důkazy o dostupnost úvěrů mezi konkrétní

Nabídka - [13.06. 2015] Smazat / Editovat / Topovat

Paní Nasani Luga
Drahá.
Já jsem paní Nasani Luga Izraele vdově pozdní pan Steven Louga, je mi 68 let, já jsem křesťan, trpící rakovinou dlouhou dobu hrudi jakýkoli náznak mé podmínky je opravdu zhoršuje a je zcela jasné, že nebude žít déle než tři měsíce, acco nahrávací mé doktory a ve všech ohledech údaje v lékařské analýzy , to je proto, že fáze rakoviny dorazila do velmi špatné fáze než žádná naděje pro mě být živá osoba.

Můj zesnulý manžel byl zabit během nájezdu na teroru z Francie Beninu, a během období našeho manželství, jsme nemohli produkovat každé dítě můj zesnulý manžel byl velmi bohatý a po jeho smrti zdědil jsem všechny své podnikání a bohatství. lékaři mě informoval, že nemůže déle žít

čtyři měsíce, tak jsem se dnes rozhodl rozdělit část tohoto bohatství přispívat k rozvoji církve v Americe, v Africe, jak tedy konkrétní d Evropy vytvořit řešení problému těch, kteří jsou méně privilegované a sirotčince domů.

Vybral jsem si vás po návštěvě stránky, modlil jsem se na to. Jsem ochoten darovat částka 2,5 milionů dolarů na méně privilegované. Prosím chci to vědomí fond leží v bance v Beninu a moje prohlášení, bude soubor v aplikaci pro převod peněz na své jméno.

Konečně jsem modlit upřímně to, že tyto peníze během jeho přenosu bude použita pro tyto účely, i když přijdu pozdě, a pak, protože jsem chtěl vědět, že získání bohatství bez Krista je marnost a dala jsem slib Bohu, že fond bude pomocí vybudovat jeho chrám. Pouze z milosti našeho Pána Jésus láska Boží a Společenství Boha se s vámi a vaší rodinou, očekávám urychlenou odpověď.

Jméno: lopez
Kontakt: Kontakt formulářem
Telefon: +420
Lokalita: Celá ČR
Objem financí: 1 Kč
Již vidělo: 44 lidí

Všechny inzeráty uživatele
Označit špatný inzerát
Označit chybnou kategorii inzerátu
Vytisknout inzerát
Doporučit kamarádovi
Zobrazit inzeráty na webu do boxu



Kontaktujte inzerenta