Přeskočit na hlavní obsahPřeskočit na vyhledáváníPřeskočit na menu



Zaregistrujte se zdarma

Moje inzeráty


Hlavní stránkaPůjčky bez registru a poplatku ihnedEssox půjčka srovnánífinanční a úvěrové - Celá ČR

finanční a úvěrové

Nabídka - [07.07. 2019] Smazat / Editovat / Topovat

Úvěrové úvěry nabízejí úvěry s měsíčními platbami od 15,35 € (vypůjčená částka 1 000 € za 72 měsíců, tj. 6,82% APR). V závislosti na vypůjčených částkách a době splácení se sazby účtované institucí v současné době pohybují v rozmezí od 0,90% do 15%.

Pevná APR ve výši 0,90% odpovídá požadavku na osobní půjčku ve výši 6 500 až 50 000 EUR během doby splácení 6 nebo 12 měsíců.

Užijte si tuto nabídku
Prohlášení o úvěrové sazbě

Younited Credit je platforma spotřebitelských úvěrů, která funguje na modelu participačního úvěru. Vypůjčené peníze ve skutečnosti instituce neposkytuje, ale díky soukromým úsporám a finančním prostředkům investovaným odbornými investory.

Tak, Younited Credit (dříve nazývaný Úvěr Union) si můžete vypůjčit mezi 1 000 EUR a 50 000 EUR po dobu 6 až 84 měsíců bez ohledu na projekt (motocykl, práce, svátky, hotovost ...) , Je však třeba poznamenat, že poplatky za podání žádosti jsou odečteny (vyjma výjimek) při uvolnění finančních prostředků, a proto musí být zohledněny ve výši požadovaného financování.

Úvěrový kredit zdůrazňuje jeho rozdíl s tradičními úvěrovými institucemi a dokonce se může pochlubit „výjimečnou rychlostí“: poptávka po úvěrech je realizována on-line a vede ke vzniku informací „v reálném čase“ každého kroku léčby e-mailem, poštou nebo v oblasti zákazníka.

Na rozdíl od specializovaných úvěrových institucí, částky půjčované společností Younited pocházejí přímo z investic individuálních investorů (prostřednictvím termínovaných termínovaných účtů) a investičních fondů vyhrazených pro profesionální investory.

Další informace : mariesenetfinancire@gmail.com

Jméno: finance
Kontakt: Kontakt formulářem
Telefon: +42069208673
Lokalita: Celá ČR
Objem financí: 50 001 Kč - 100 000 Kč
Již vidělo: 68 lidí

Všechny inzeráty uživatele
Označit špatný inzerát
Označit chybnou kategorii inzerátu
Vytisknout inzerát
Doporučit kamarádovi
Zobrazit inzeráty na webu do boxu



Kontaktujte inzerenta