Přeskočit na hlavní obsahPřeskočit na vyhledáváníPřeskočit na menu



Zaregistrujte se zdarma

Moje inzeráty


Hlavní stránkaPůjčky bez registru a poplatku ihnedEssox půjčka srovnáníPotřebujete se zbavit dluhů? Nabídka - [Dnes] Sm - Svitavy

Potřebujete se zbavit dluhů? Nabídka - [Dnes] Sm

Nabídka - [10.02. 2016] Smazat / Editovat / Topovat

Vytloukáte půjčku půjčkou a Vaše situace se nelepší? Nabízím zprostředkování úvěru,který bude zajištěný nemovitostí.Ta již ale musí být ve vlastnictví žadatele nebo ručitele (nelze použít na koupi nemovitosti). Poskytnuté finanční prostředky lze použít na vyplacení stávajících zástav, dluhů nebo exekucí.

Poskytnutý úvěr lze refinancovat (klient si vezme nový úvěr, jehož částí se doplatí stávající úvěr a zbývající část prostředků bude opět vyplacena klientovi na účet).

Případně lze úvěr kdykoliv předčasně doplatit, klientovi nejsou účtovány žádné dodatečné poplatky či pokuty - naopak, pokud po celou dobu řádně splácel, bude mu vyplacena sleva.

Vyplatíme Vaše dluhy i exekuce. Vyřízení diskrétně a bez poplatků. Neváhejte a kontaktujte nás, vrátíme Vám klidné spaní.Máte-li zájem,pak na nic nečekejte a napište mi na email bernadettemichel93@gmail.com a vše zdarma vyřídíme k Vaší plné spokojenosti.

Jméno: Bernadette Michel
Kontakt: Kontakt formulářem
Telefon: +420
Lokalita: Svitavy
Objem financí: V textu
Již vidělo: 109 lidí

Všechny inzeráty uživatele
Označit špatný inzerát
Označit chybnou kategorii inzerátu
Vytisknout inzerát
Doporučit kamarádovi
Zobrazit inzeráty na webu do boxu



Kontaktujte inzerenta