Přeskočit na hlavní obsahPřeskočit na vyhledáváníPřeskočit na menu



Zaregistrujte se zdarma

Moje inzeráty


Hlavní stránkaPůjčky bez registru a poplatku ihnedPodnikatelské půjčkySONEBA – úvěry pro firmy a OSVČ, 608 174 900 - Celá ČR

SONEBA – úvěry pro firmy a OSVČ, 608 174 900

Nabídka - [10.02. 2019] Smazat / Editovat / Topovat

Soneba po celé ČR zajišťuje nebankovní úvěry oproti zástavě nemovitosti bez registru a poplatku předem. Finance vhodné k podnikatelským záměrům, k vyplacení všech exekucí z nemovitosti, ke konsolidaci všech nevýhodných závazků (půjčky, úvěry, kreditní karty, kontokorenty ...), k rekonstrukci nemovitosti atd. Možnost ručení prakticky všech nemovitostí na území ČR. Výše financí až do 60% z tržní hodnoty zastavované nemovitosti, s délkou splatnosti až 20 let! K prvotnímu nezávaznému posouzení žádosti není nutná návštěva klienta. Zdarma po celé ČR zajistíme poradneský a právní servis, konzultace, posouzení a odhad nemovitosti. Garantována úroková sazba neměnná po celou dobu splátkového obodobí. Jednorázové uhrazení úvěru je bez pokut. Smluvní podmínky za jasných a neměnných podmínek předem k podrobnému prozkoumání.
Více info k úvěry se zástavou nemovitosti pro OSVČ a firmy na www.americkahypotekabezregistru.cz nebo na tel. 608 174 900.

Jméno: Pavel Sokola
Kontakt: Kontakt formulářem
Telefon: +420608174900
Lokalita: Celá ČR
Objem financí: Nad 1 milión Kč
Již vidělo: 21 lidí

Všechny inzeráty uživatele
Označit špatný inzerát
Označit chybnou kategorii inzerátu
Vytisknout inzerát
Doporučit kamarádovi
Zobrazit inzeráty na webu do boxu



Kontaktujte inzerenta