Přeskočit na hlavní obsahPřeskočit na vyhledáváníPřeskočit na menu



Zaregistrujte se zdarma

Moje inzeráty


Hlavní stránkaPůjčky bez registru a poplatku ihnedPůjčky bez registruAMERICKÁ HYPOTÉKA s konzultací předem zdarma - Celá ČR

AMERICKÁ HYPOTÉKA s konzultací předem zdarma

Nabídka - [04.03. 2015] Smazat / Editovat / Topovat

Tuto půjčku se zástavou nemovitosti se snažíme ušít zákazníkovi přímo na míru tzn. že s naším finančním konzultantem budou předem prokonzultovány veškeré podrobnosti a budou nabídnuty nejvýhodnější možnosti, či nejschůdnější alternativy. Vše zcela zdarma a bez jakéhokoliv závazku. Snažíme se nabídnout poctivý produkt a jsme si vědomi toho, že klient potřebuje rychle řešit svou finanční situaci, a proto se snažíme o co nejrychlejší vyplacení finančních prostředků, které probíhá bezhotovostně na účet klienta.
--------------------------------------------------------------------------------
Klient může dát do zástavy byt v OV, byt družstevní, rodinný dům, chatu, chalupu, pozemek či komerční objekt. Americkou hypotékou lze řešit vyplacení nevýhodných úvěrů, vyplacení zástav, nebo exekucí.
Svých klientů si vážíme a jednáme s nimi poctivě a na rovinu bez skrytých kliček a zbytečných skrupulí. I když neslibujeme nereálný úrok, je naším cílem poskytování přívětivých půjček bez zbytečného zdržování formalitami.
--------------------------------------------------------------------------------
Více podrobností k naší americké hypotéce naleznete na http://www.hypotekynebankovni.cz/americka-hypoteka Online žádost je nezávazná, důvěrná a zcela zdarma. Dotazy směřujte na náš email info@hypotekynebankovni.cz. Neváhejte a kontaktujte nás, úzce spolupracujeme s několika prověřenými investory, kterých je opravdu málo! Nebojte se a informujte se, i nebankovní instituce nabízí bezpečné půjčky.

Jméno: HypotékyNebankovní.cz
Kontakt: Kontakt formulářem
Telefon: +420605829070
Lokalita: Celá ČR
Objem financí: V textu
Již vidělo: 120 lidí

Všechny inzeráty uživatele
Označit špatný inzerát
Označit chybnou kategorii inzerátu
Vytisknout inzerát
Doporučit kamarádovi
Zobrazit inzeráty na webu do boxu



Kontaktujte inzerenta