Přeskočit na hlavní obsahPřeskočit na vyhledáváníPřeskočit na menu



Zaregistrujte se zdarma

Moje inzeráty


Hlavní stránkaPůjčky bez registru a poplatku ihnedNebankovní půjčky bez registru a zástavyNetradiční řešení dluhů - Moravskoslezský kraj

Netradiční řešení dluhů

Nabídka - [08.05. 2016] Smazat / Editovat / Topovat

Výhodná půjčka 20 000,- až 50 000,bez zajištění nemovitosti. Nebankovní půjčky s garancí nejnižších splátky, z vlastních zdrojů. Poskytujeme půjčku na družstevní byt se splatností dvacet let. Nebankovní hypotéka bez rizika s možným odkladem splátek až o tři měsíce v průběhu splácení. Dále nabízíme Americkou nebankovní hypotéku bez registru a příjmu se zástavou nemovitostí, které jsou bez nahlížení do registru dlužníků a také bez prokazování příjmů! Pokud se dostanete do situace, že Vaše závazky přesáhnou víc jak 50% tržní hodnoty nemovitosti a nebo Vám hrozí vystěhování kvůli nedobrovolné dražbě, máme také řešení v novém bezkonkurenčním produktu kde je nebankovní půjčka s měsíční splátkou a úrokovou sazbou od 2,49 % pa ročně jako v bance.
Odkup nemovitosti s možnosti bydlení na dožití, což je že od vás odkoupíme vaši zadluženou nemovitost a necháme vás dožít v tom na co jste byli celý život zvyklí aniž by jste platili jakýkoliv pronájem a nebo hypoteční splátky.
Půjčky pro podnikatele

Jméno: Vychopeň
Kontakt: Kontakt formulářem
Telefon: +420774525898
Lokalita: Moravskoslezský kraj
Objem financí: V textu
Již vidělo: 65 lidí

Všechny inzeráty uživatele
Označit špatný inzerát
Označit chybnou kategorii inzerátu
Vytisknout inzerát
Doporučit kamarádovi
Zobrazit inzeráty na webu do boxu



Kontaktujte inzerenta