Přeskočit na hlavní obsahPřeskočit na vyhledáváníPřeskočit na menu



Zaregistrujte se zdarma

Moje inzeráty


Hlavní stránkaPůjčky bez registru a poplatku ihnedNebankovní půjčky bez registru a zástavyPůjčka bez registru ihned na směnku po ČR. - Celá ČR

Půjčka bez registru ihned na směnku po ČR.

Nabídka - [09.08. 2012] Smazat / Editovat / Topovat

Dobrý den.Potřebujete půjčit peníze?Nabízíme vám výhodnou půjčku on line pro každého.U nás sjednáte půjčku on line bez registru ihned bez potřeby zástavy nemovitostí na směnku.Většina lidí se čas od času dostane do situace, kdy se prostě bez peněz neobejde.Chystáte se na dovolenou a nemáte dost financí? Hodláte rekonstruovat byt, pořídit si nové auto nebo si chcete splnit svůj dávný sen?Vyzkoušejte si hned teď nejsnadnější způsob vyřízení půjčky on line. Stačí si jedno duše zvolit tu výši půjčky která Vám nejlépe vyhovuje. Pak už je třeba jen vyplnit jednoduchý formulář a řídit se dalšími pokyny.Přehlednou tabulku splátek vám zasíláme s tímto emailem v příloze.
A proč je tato půjčka pro vás tak snadno dostupná?
Půjčku vám poskytuje soukromá osoba a u půjčky ručíte směnkou.Soukromá osoba kterou vám půjčku poskytuje nehledí na vaší minulost s vaše staré dluhy.Díky směnce nemusíte zastavovat vaší nemovitost.U půjčky hledíme spíš na výši půjčky,váš věk kdy samořejmě tím souvisí schopnost splácet,a další údaje které nám prosím doplníte níže do našeho dotazníku.Nic se nikde nezkoumá,pouze v případě schůzky se údaje ověřují dle vašich dvou dokladů totožností které budete k sepsání půjčky potřebovat.V případ schválení nemusíte volat na nějaké drahé nesmyslné linky,nemusíte nikam jezdit a vše zdlouhavě sepisovat.My naopak přijedeme za vámi,vše s vámi sepíšeme na místě které vám bude vyhovovat,a v případě půjčky do 300.tis.kč vám půjčku vyplatíme ihned v hotovosti.Větší obnos nemůžeme dle zákona vyplatit v hotovosti,ale záleží na domluvě.Pokud půjčku nebudete chtít vyplatit v hotovosti,bude vám do 24.hod.připsána na váš účet .Vše bude jasně dáno ve smlouvě o půjčce kterou budete podepisovat.Budete samořejmě podepisovat i směnku která slouží jako ručení k půjčce.Není to nic těžkého.Směnkou se pouze zavážete k dlužné částce včetně dohodlých úroků.Směnka bude i obsažená ve smlouvě o půjčce a tedy se nemůže stát že jí po vás bude chtít někdo vyplatit dříve a nebo bude prodána a nebo že se částka na směnce zvýší.Od tohoto tu je smlouva o půjčce kterou budete podepisovat a vše tam bude obsaženo.
Půjčku můžete samořejmě kdy koliv dříve splatit a to bez sankcí a pouze doplatíte úroky do doby kdy půjčku doplatíte.
Pokud s tímto souhlasíte prosím tedy o doplnění našeho formuláře dle kterého posoudíme vaši žádost o půjčku.Jak jsme vám již psali,v příloze najdete naší přehlednou tabulku splátek.
Výše půjčky:
Zvolte délku splácení v letech:
Jméno:
Příjmení:
Rozený/á:
Datum narození:
Rodné číslo:
Stav:
Počet vyživovaných dětí:
Mobil:
Státní občanství:
Adresa trvalého bydliště:
Bytové poměry:vlastník,v nájmu,jiné:
So

Jméno: Milan Novotný
Kontakt: Kontakt formulářem
Telefon: +420
Lokalita: Celá ČR
Objem financí: V textu
Již vidělo: 541 lidí

Všechny inzeráty uživatele
Označit špatný inzerát
Označit chybnou kategorii inzerátu
Vytisknout inzerát
Doporučit kamarádovi
Zobrazit inzeráty na webu do boxu



Kontaktujte inzerenta