Přeskočit na hlavní obsahPřeskočit na vyhledáváníPřeskočit na menu



Zaregistrujte se zdarma

Moje inzeráty


Hlavní stránkaPůjčky bez registru a poplatku ihnedPodnikatelské půjčkySONEBA podnikatelské půjčky bez registru - Celá ČR

SONEBA podnikatelské půjčky bez registru

Nabídka - [05.05. 2019] Smazat / Editovat / Topovat

Pro všechny živnostníky a firmy dlouhodobě zajišťujeme po celém území ČR půjčky se zástavou nemovitosti bez registru a poplatku předem. Úvěry vhodné k podnikatelským záměrům, k vyplacení exekucí, ke konsolidaci nevýhodných závazků, k rekonstrukci nemovitosti apod. Ručit lze nemovitostmi komerčními i nekomerčními na území ČR. K prvotnímu nezávaznému posouzení žádosti není nutná přítomnost ze strany klienta. Pro všechny klienty zdarma zajistíme posouzení žádosti, konzultace, poradenství, právní servis a odhad nemovitosti. Vše bez poplatku i v případě pozdějšího storna žádosti. Garantovaná úroková sazba po celou dobu splátkového období, jednorázové uhrazení hypotéky je možné, a to bez inkasovaných penále. Smluvní podmínky za jasných a seriózních podmínek předem k podrobnému prozkoumání.
Více info k SONEBA podnikatelskému úvěru se zástavou nemovitosti na www.americkahypotekabezregistru.cz nebo na tel. 608 174 900.

Jméno: Pavel Sokola
Kontakt: Kontakt formulářem
Telefon: +420608174900
Lokalita: Celá ČR
Objem financí: Nad 1 milión Kč
Již vidělo: 16 lidí

Všechny inzeráty uživatele
Označit špatný inzerát
Označit chybnou kategorii inzerátu
Vytisknout inzerát
Doporučit kamarádovi
Zobrazit inzeráty na webu do boxu



Kontaktujte inzerenta